diumenge, 23 de setembre del 2012

IV Jornada TDAH Catalunya "Actuem: en el TDAH tots hi estem implicats"

En el marc de la V Setmana Europea de sensibilització sobre el TDAH la nostra associació TDAH Catalunya organitza dues activitats:
 
  • Jornada divulgativa i de sensibilització, al CosmoCaixa, el dia 5 d’octubre, a la tarda. “Actuem: en el TDAH tots hi estem implicats”
 
  • Trobada esportiva familiar en col·laboració amb Beisbol Barcelona. “Apropa’t al beisbol”. Atenció: Aquesta trobada s'aplaça al mes de desembre.
 
Jornada   “Actuem: en el TDAH tots hi estem implicats"
 
La jornada del dia 5 s’adreça a afectats pel trastorn, als seus familiars, i als professionals dels àmbits educatiu, sanitari, judicial i laboral.
 
   
L’acte s’obrirà amb la presentació del Protocol d’Atenció al TDAH a totes les escoles de Catalunya, a càrrec de la Honorable Sra. Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament. En seguiran tres ponències a càrrec de professionals qualificats, que faran un recorregut per les etapes vitals de les persones afectades pel trastorn: infantesa, adolescència, joventut i adultesa.
 
   
Des de l'àmbit d'educació s'abordarà la problemàtica dels infants amb TDAH a l'entorn escolar, amb la Dra. Anna Sans. Des del punt de vista social s'abordarà la prevenció per evitar el risc d’exclusió social d’adolescents i joves quan s’entra en l'espiral de marginació, així com les conseqüències judicials els pot comportar, amb el Comissari Capell. Finalment, s’abordarà des de l'àmbit de la salut com les persones adultes afectades han de conviure amb el trastorn en el seu dia a dia, amb la Sra. Rosa Bosch.
 
Tancarà l'acte el Dr. Jaume Estany, gerent del Consorci Sanitari de Barcelona.
 
 
Us hi esperem!!!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada