dilluns, 17 de desembre del 2012

TDAH Catalunya finalista en el concurs "Territorios Solidarios del BBVA"

Territoris solidaris II és un programa del BBVA que ofereix als empleats del BBVA l'oportunitat de participar de manera activa en la selecció i concessió d'ajudes a projectes socials desenvolupats per entitats sense ànim de lucre d'àmbit nacional. Per això, els propis empleats proposen i voten aquells projectes que donin resposta als reptes socials amb major incidència en l'actualitat en àmbits com l'educació, l'assistència social, els drets humans, la cultura o el medi ambient, en atenció i suport als col · lectius més desfavorits de la societat.
 

El projecte presentat per TDAH Catalunya "Programa Socio-formatiu de suport al TDAH" ha arribat a la fase final del concurs i ara necessitem del vostre suport per aconseguir estar en els primers llocs i accedir al màxim d'ajut econòmic per portar endavant el projecte presentat.
 
El concurs es resol per votació interna en BBVA . Els empleats de BBVA podran votar fins al dia 21 de desembre , a través de la seva intranet, entre tots els projectes presentats per companys de la seva àrea.
 
Com podeu ajudar-nos a aconseguir els fons pel nostre programa?
  • Si treballes en BBVA vota'ns i parla amb els teus companys del nostre projecte.
  • Si ets client de BBVA , parla al teu contacte en el banc de la nostra associació i del nostre projecte i demana-li que ens votin ell i els seus companys d'oficina.
Moltes gràcies per la vostra ajuda!!! Entre tots segur que ho aconseguim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada