dissabte, 30 d’abril del 2011

Estrenem bloc!!!

Amb l'objectiu de estar encara més a prop dels associats i de compartir aquells coneixements, informacions, debats i qüestions que sobre el TDAH van sorgint, neix amb il·lusió i ganes de créixer el bloc TDAHCatalunya.
 
El bloc de l'associació TDAH Catalunya vol arribar a totes aquelles persones afectades pel TDAH, als seus familiars, als professionals que estan en contacte amb aquest trastorn, i en general a tota aquella persona interessada en el tema.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte d’inclusió de l’associació en les xarxes socials com  a millora de la comunicació entre els associats i com a mitjà de transferència de coneixement sobre el TDAH. Així, fa tres mesos varem posar en marxa el twitter de l'associació, a través del qual entre d'altres informacions, es poden seguir en directe  aquells actes informatius/formatius que des de l'associació es fan, com el cafè col·loqui d'avui.

Esperem que amb la vostra col·laboració aquest bloc creixi i compleixi satisfaxtòriament l'objectiu amb el que ha estat creat: ser una eina de suport i intercanvi per a tots aquells que vivim el dia a dia del TDAH.

1 comentari: