dimarts, 3 de maig del 2011

Coaching com a suport emocional a familiars d’infants i joves amb TDAH

El proper dissabte 14 de maig realitzarem la 2a edició del Taller de coaching com a suport emocional a familiars de joves e infants amb TDAH. 

El TDAH, té un impacte considerable en el marc familiar. Sovint, els pares i mares es veuen desbordats en la seva responsabilitat com a educadors. Voldrien fer-ho el millor possible i se senten sobrepassats per les dificultats generades en el dia a dia pel TDAH. Això provoca sentiments de culpa i d’impotència per no saber fer-ho millor i pot acabar per lesionar l’autoestima dels progenitors i per crear un ambient estressant a la llar.

El Coaching, la PNL (Programació Neurolingüística) i la intel·ligència emocional ofereixen eines poderoses que els pares i mares poden incorporar en ells mateixos i, al mateix temps, els permet explorar noves vies en el repte d’educar els seus fills. A nivell personal, un procés de Coaching ofereix camins per viure una vida més conscient, més equilibrada i, en definitiva, més satisfactòria.

Els continguts d’aquest taller estan dissenyats amb la finalitat que pares i mares, en tant que són els adults que més interactuen amb els afectats, els puguin aplicar amb els seus fills TDAH. Amb tot i això, i paral·lelament, podran integrar en ells mateixos determinades competències emocionals, que els farà no només relacionar-se millor amb els seus fills, sinó també adquirir un major grau de creixement i benestar personal.  


1 comentari: