diumenge, 22 de maig del 2011

Som entitat d'utilitat pública!!!

TDAH Catalunya ha estat declarada ENTITAT D’UTILITAT PÚBLICA el passat 27 d’abril de 2011, en una resolució del Departament de Justícia publicat al DOGC del 10 de maig de 2011. Ens fa especial il·lusió comunicar aquesta declaració, a tots i totes els qui des de fa temps confien en nosaltres.

Aquest reconeixement a la trajectòria de quasi sis anys de vida de la nostra entitat, ratifica la nostra contribució a l’atenció social a les famílies i afectats de TDAH i ens atorga un segell de qualitat en la nostra acció.

A més d’aquest reconeixement social, la Declaració suposa també la possibilitat d’acollir-se a una sèrie de beneficis fiscals, tant per a l’associació com per als seus associats, col·laboradors i espònsors. Segons l’aplicació de la llei 49/2002 a la que l’entitat s’acollirà a partir d’ara, les aportacions a associacions considerades d’utilitat pública fetes per persones físiques seran deduïbles en un 25% i les fetes per persones jurídiques en un 35% (amb els límits regulats per cada impost).

ENHORABONA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada