dissabte, 4 de juny del 2011

Més informació sobre la sortida del 5 de juny

Recordeu que per al proper cafè-col.loqui del 5 juny hem organitzat la sortida anual de famílies sòcies. Com l’any passat, l’obrim també a famílies no sòcies que s’hi han interessat. Ens tornarem a trobar a l’alberg INOUT dins del parc natural de Collserola, molt a prop de Barcelona.


La trobada tindrà un doble objectiu:
  • Compartir experiències amb altres pares, mares i afectats en un ambient lúdic i distès.
  • Fer la sessió del Cafè-col.loqui amb la Sra. Elisabet Sánchez, actriu, ballarina i clown. Terapeuta floral i massatgista. És Professora de risoterapia, especialitzada en Dinàmiques de Grup .
Detalls de la sortida:
Dia: 5 de juny, diumenge.
Lloc: Alberg INOUT (Serra de Collserola).
Hora d'arribada: 10:00 h. a recepció
Inici activitats i xerrada: de 11h a 13h
Activitat familiar: de 13 a 14h
Dinar: 14h

Passarem el dia allà. Hi haurà activitats organitzades per als nostres fills (siguin o no TDAH). Les activitats, aconduïdes per monitors, duraran dues hores i mitja. Els grans faran jocs esportius i els més petits, tallers i jocs. En el marge d'aquest temps, els pares i mares tindrem un espai de temps per fer el cafè-coloqui, intercanviar impressions i relaxar-nos. Dinarem al restaurant de l’alberg.

Preu aproximat per les famílies sòcies 17€ els adults i 12 € els fills i filles. Els no socis, 17/12€ del dinar, 8€ del cafè col·loqui i 15€ per família de monitoratge.

Confirmació
Tant per a les activitats, com per als dinars, necessitem saber exactament quantes persones serem. Per confirmar la vostra assistència empleneu i envieu  aquest full inscripció.  ABANS DEL 27 DE MAIG.

Per arribar al INOUT: http://www.inoutalberg.com/

No oblideu confirmar l’assistència omplint el full inscripció i retornant-lo a info@tdahcatalunya.org
No cal dir que ens agradaria molt comptar amb vostra presència i compartir amb vosaltres aquest dia. Podeu portar altres famílies interessades en conèixer l’associació.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada