diumenge, 11 de setembre del 2011

IV Setmana Europea de sensibilització del TDAH. Jornada divulgativa "TDAH: ens movem cap al futur"

El proper dia 1 d’octubre comença la celebració de la IV Setmana Europea de Sensibilització sobre el TDAH en la qual, les associacions federades a l’ADHDEUROPE organitzen activitats relacionades amb la sensibilització d’aquest trastorn a més d’una vintena de països europeus.




Les accions que des de les diferents associacions es realitzaran al llarg d’aquesta setmana a tota Europa volen reforçar el coneixement social del TDAH i aconseguir més recursos per part de les administracions dels països respectius per tal de millorar la qualitat de vida dels afectats i dels seus familiars.

En aquest marc, l’Associació TDAH Catalunya, entitat declarada d’utilitat pública, organitza una jornada divulgativa i de sensibilització, amb el títol

TDAH: ens movem cap al futur
1d’octubre de 2011, 16 h.
Auditori CosmoCaixa (C/ Isaac Newton 26, Barcelona)

L’acte constarà de tres ponències a càrrec de professionals qualificats i un posterior col·loqui amb els assistents, actes que es podran seguir en directe a través del twitter de l’associació (http://twitter.com/#!/TDAHCatalunya)


TDAH: ens movem cap al futur, s’adreça a afectats pel transtorn, als seus familiars, i als professionals de l’àmbit educatiu, sanitari, judicial i laboral.


Entre d’altres temes, es tractaran els reptes socials dels TDAH, el camí recorregut en la seva difusió els darrers anys i, sobre tot, el tram que encara ens falta per recórrer en les àrees educativa, sanitària, social, laboral i judicial. S’intentarà donar resposta a les demandes dels afectats en aquests àmbits esmentats.

Els ponents que hi participaran són el Sr. Jesús Bernal, orientador, terapeuta familiar i membre de l’EFTA, el Dr. Ramos Quiroga, psiquiatre, coordinador del Programa de TDAH en Adults del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, i la Dra. Mª Ángeles Idiazábal, especialista en Neurofisiologia Clínica de l’Institut Neurocognitiu INCIA.



Us convidem a participar-hi!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada