dijous, 22 de desembre del 2011

Resum de la 1ª Jornada TDAH: respuestas que ayudan

La Fundación Teknon va organitzar el 14 de novembre la "1ª Jornada TDAH: respuestas que ayudan". El seu objectiu va ser actualitzar els coneixements científics que es tenen sobre aquest trastorn, reunint les línies de investigació, els avenços diagnòstics i terapéutics basats en la evidència i tots aquells aspectes educatius consensuats que son el pilar bàsic en el tractament del TDAH. Tot amb un objectiu final: oferir respostes que ajudin a la població de nens, adolescents i adults amb TDAH.

La jornada va comptar amb la participació del mon associatiu. Elena O'Callaghan, presidenta de l'ssociació TDAH Catalunya i coach especialitzada en el suport del TDAH va presentar la ponència  "Encontrar el apoyo: el papel de las asociaciones" i una familia de l'associació va presentar el seu testimoni amb "Educar en el día a día: vivencia de un caso real".

El Dr. Jordi Sasot, Psiquiatra infanto-juvenil de la Unidad de Paidopsiquiatría del Centre Médic Teknon, va moderar la taula rodona "TDAH: actualizaciones diagnósticas" i la Sra. Rosa Maria Ibañez, Psicóloga clínica infanto-juvenil, la taula "TDAH: tratamientos basados en la evidencia". La Dra. Maite Ferrin,  Psiquiatra infanto-Juvenil, va fer una conferència magistral amb el títol de "TDAH hacia un consenso terepéutico". Finalment la taula "TDAH: la importancia de la educación" va concloure la jornada.

                   

Podeu veure els vídeos de les diferents ponències clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada