dijous, 22 de desembre de 2011

9a Jornada sobre TDAH. Encuentro con el Dr. Barkley

El passat 14 de desembre va tenir lloc a Madrid la "9ªJornada sobre TDAH. Encuentro con el experto" amb la participació especial del Dr. Barkley. Va estar organitzat per la Fundación Educación Activa i coordinat per la Oficina regional de coordinación de salud mental.

El Dr. Russell A. Barkley, és actualment Catedràtic de Psiquiatria Clínica de la Universidad de Medicina de Carolina del Sur. Ha publicat més de 250 articles i capítols en llibres científics relacionats amb la naturalesa, la incidència i el tractament del TDAH i els desordres relacionats amb aquest trastorn.

Alguns dels seus darrers llibres publicats aquest mes de febrer són: Barkley Deficits in Executive Functioning Scale (BDEFS for Adults), Barkley Functional Impairment Scale (BFIS for Adults) i Barkley Adult ADHD Rating Scale-IV (BAARS-IV).

 En aquesta trobada va parlar de la importància de les emocions per entendre i tractar el TDAH, dels resultats en el curs de la vida de la persona amb TDAH, de l'autoregulació i les funcions executives en el TDAH i finalment de com optimitzar el tractament i el seu impacte en la comorbiditat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada