dilluns, 12 de març del 2012

Taller coaching com a suport emocional a familiars d'infants i joves amb TDAH

Aquest any l'associació TDAH Catalunya organitza la 3a. edició del Taller de coaching com a suport emocional per a familiars d'infants i joves amb TDAH.

El TDAH, té un impacte considerable en el marc familiar. Sovint, els pares i mares es veuen desbordats en la seva responsabilitat com a educadors. Voldrien fer-ho el millor possible i se senten sobrepassats per les dificultats generades en el dia a dia pel TDAH. Això provoca sentiments de culpa i d’impotència per no saber fer-ho millor i pot acabar per lesionar l’autoestima dels progenitors i per crear un ambient estressant a la llar.

Com sortir-se’n de tot això? Com protegir-se emocionalment per poder manegar la situació amb equilibri i serenitat?

Els continguts d’aquest taller estan dissenyats amb la finalitat que pares i mares, en tant que són els adults que més interactuen amb els afectats, els puguin aplicar amb els seus fills TDAH. Amb tot i això, i paral·lelament, podran integrar en ells mateixos determinades competències emocionals, que els farà no només relacionar-se millor amb els seus fills, sinó també adquirir un major grau de creixement i benestar personal.

L'aspecte diferencial i innovador d'aquest  taller es troba en que  està dividit  en tres mòduls complementàris que es realitzen al llarg de l'any, amb l'objectiu de complementar la informació -formació sobre el coaching amb le tècniques del PNL i de la intel·ligència emocional. Els mòduls no són independents, formen part del mateix taller. Per tant, per fer-ne un, cal haver fet els anteriors.

Programació:

Mòdul 1: Coaching i emocions (29 de setembre de 2012)

Mòdul 2: Comunicació (10 de novembre de 2012)

Mòdul 3: Lideratge dels progenitors (15 de desembre de 2012)

Impartirà el taller Elena O’Callaghan Duch, coach personal i de suport al TDAH, formadora i escriptora, llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, llicenciada en Filologia Catalana, Practitioner en Coaching i PNL (Programació Neurolingüística), Màster en Coaching, especialitzada en Coaching educatiu i per al TDAH. Fundadora i directora del Centre E.O.C. (Educació emocional, Orientació familiar i Coaching).

Calendari del primer mòdul: Dissabte 29 de setembre del 2012 de 10 h. a 20.30 h., amb pauses i dinar. 
Lloc: Aparthotel Atenea (city hotels). C/ Joan Güell 207-211 (sota El Corte Inglés de Diagonal), 08028 Barcelona 
Preu: Inclou els 3 mòduls (15 hores), material i dinar del mòdul 1. 
  • Persones sòcies de TDAH Catalunya: 40 €
  • Persones no sòcies: 60 €
  • 10% de descompte per a parelles de la mateixa unitat familiar
Per fer la vostra reserva:

1.    Cliqueu a sota, on posa INSCRIPCIÓ. Automàticament s’obrirà un missatge de correu.

2.    Escriviu en el missatge NOMÉS el vostre nom, cognoms i telèfon de contacte (si sou més d’un/a, escriviu els noms i cognoms de totes les persones que sereu.)

3.    El pagament es farà mitjançant ingrés al següent N. de compte de BANKIA: 2038-9261-91-6000088841. La plaça quedarà confirmada una vegada tinguem la conformitat del pagament.

4.    Si l’enllaç no funciona envieu la confirmació a:  taller_coaching@tdahcatalunya.org

5.    Es reservaran les places per rigorós ordre d’arribada dels missatges.

INSCRIPCIÓ  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada