divendres, 13 d’abril del 2012

Sortida anual familiar 2012

El proper cafè-col.loqui s'ha organitzat coincidint amb la sortida anual de famílies sòcies que, com l’any passat, queda oberta també a famílies no sòcies interessades. Aquest any ens trobarem al Seminari Salesià Martí-Codolar situat a l’Avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer 15, de Barcelona.

La trobada tindrà un doble objectiu:
  • Compartir experiències amb altres pares, mares i afectats en un ambient lúdic i distès.
  • Fer la sessió del Cafè-col.loqui amb la Sra. Rosa Nicolau, Psicòloga Clínica Unitat de TDAH, Hospital Clínic. Membre Comitè assessor  de Fundació Adana. Codirectora del Gabinet Attentia, Unitat TDAH.
El café col·loqui tractara de Com encarar les vacances amb un fill/a ambTDAH a casa. Per a moltes famílies d’infants i joves amb TDAH, els més de 2 mesos de vacances escolars d’estiu, suposen un repte important.

La Rosa Nicolau ens parlarà de com preparar i encarar aquest llarg període estival i de que fer amb el fill/a amb TDAH amb tant de temps lliure per davant. També tractarem de l'equilibri entre els temps d’oci i el temps de treball i deures d’estiu. I finalment de com aprofitar els moments de lleure amb els fills: per comunicar-nos amb ells, per compartir estones, per relacionar-se amb els altres germans.

La sortida es farà el diumenge 22 d'abril des de les 10 del matí fins a després de dinar. La programació d'activitats és la següent:

  • Hora d'arribada: 10:00 h.
  • Activitats dirigides / Cafè-Col·loqui : d’11h a 13h
  • Activitat familiar: de 13 a 14h
  • Dinar: 14h
Hi haurà activitats organitzades per als nostres fills (tinguin o no TDAH). Les activitats, dirigides per monitors, duraran dues hores i mitja. Els més grans faran jocs esportius i els més petits, tallers i jocs. Mentre duren les activitats dels infants i joves, els adults tindrem un espai de temps per fer el cafè-col·loqui.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada